دانلود فیلم زودپز تلگرام
دانلود فیلم زودپز محسن تنابنده و نوید محمدزاده خلاصه داستان
او تا کنون دوبار برنده سیمرغ بلورین شده است و آثار مشهوری در کارنامه خود دارد. نوید محمدزاده اصولا در آثار درام حضور پیدا میکرد و زودپز اولین قدم دیده شده او به سمت کمدی است. فیلمهای لانتوری، متری شیش و نیم، خفگی، ابد و یک روز، خشم و هیاهو، بدون تاریخ، بدون امضا، مغزهای کوچک زنگزده، سرخپوست و سریالهای قورباغه و جنگل آسفالت از آثار مشهور این هنرپیشه هستند. خلاصه فیلم سینمایی زودپز درباره سیروس داماد بزرگ و شاهین داماد کوچکتر آقا قدرت است که به هر دری میزنند تا کسب درآمد کنند اما همیشه سربار پدرزن خود هستند. سیروس همسرش را از دست داده و پدرزنش او را صراحتا از خانه و مکانیکیای منبع درآمد دامادهاست، بیرون میکند.
رامبد جوان که خود تجربه زیادی در طنز دارد در انتخاب بازیگران و مدیریت آن ها برای ایفای نقش ها بسیار موفق عمل کرده است. بازیگران نه تنها به خوبی نقش های خود را ایفا می کنند، بلکه با بهره گیری از مهارت و درک مناسبی از فضای طنز توانسته اند جذابیت ویژه ای به داستان ببخشند. این درک دقیق از طنز به خصوص در دیالوگ های فیلم نمود بیشتری پیدا کرده است.
«زودپز» یک کمدی-اجتماعی دهه شصتی است و با توجه به کمدی های پرفروش پیشین رامبد جوان چون «پسر آدم دختر حوا»، «ورود آقایان ممنوع» و «قانون مورفی» می تواند از امیدهای گیشه در سال آینده باشد. بهدلیل شغل پدر، خانواده تنابنده مدتی را در پیکان شهر زندگی کردند و سپس به اسلامشهر منتقل شدند و در حاشیه تهران ساکن شدند. محسن تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در اسلامشهر گذراند و در نهایت در رشته بازیگری فارغالتحصیل شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
در مجموع نمرات فیلم سینمایی زودپز قابل قبول هستند، فیلم ریتم و لحن خود را حفظ میکند، خسته کننده نیست و موضوع تقریبا نویی دارد اما نه از رامبد جوان و نه محسن تنابنده فیلمی در این سطح انتظار نمیرفت. فروش این فیلم در هفتههای اول خود بسیار عالی بوده است و احتمالا گیشه را حسابی راضی کند. اگر قصد تماشای این اثر را دارید، بدانید ارزش یکبار تماشا را دارد اما فیلمی ماندگار مانند ورود آقایان ممنوع نیست. در این فیلم بازیگری همچون «محسن تنابنده» در نقش «سیروس»، «نوید محمدزاده» در نقش «شاهین»، «گلاره عباسی»، «روزبه حصاری»، «محمود جعفری»، «شیرین اسماعیلی»، «میسا مولوی» و «سینا مسعودی» به ایفای نقش میپردازند. رامبد جوان، کارگردان و بازیگر سینما، پس از شش سال دوری، با فیلم جدید زودپز به عرصه کارگردانی بازگشته است.
با این حال به نسبت خیل عظیمی از کمدیهای سالهای اخیر که در آنها به جای شخصیت با یک مشت آدم مینیاتوری طرفیم، در این فیلم لااقل میتوانیم با آدمهای داستان فارغ از شخصیتبودن یا نبودنشان، تا حدی همسو باشیم. فیلم زودپز با وجود اینکه تا حد زیادی از کلیشههای رایج در سینمای به ظاهر کمدی ایران فاصله گرفته است و این نکته بسیار مثبتی است، اما به هیچ وجه در پرداخت موفق نبوده است. البته لازم به ذکر است که بعضی از کلیشهها همچنان به قوت خود باقی هستند، اما به هر حال رامبد جوان توانسته است تا حد زیادی از اسارت در دام کلیشهها بگریزد. اما گریز از کلیشهها به تنهایی برای این که فیلمی را فیلم خوبی قلمداد بکنیم، کافی نیست.
از این رو وقتی او به مکانیکی میرود تا وسایلش را جمع کند، میفهمد که پدرزنش که چندین سال پیش همسرش را از دست داده، همسری جدید اختیار کرده و در انبار خود روغن و برنج احتکار میکند. همچنین هر دوی این بازیگران برای نخستین بار در فیلمی از رامبد جوان حضور دارند. فعالیت حرفهای او در عرصه بازیگری از سال ۱۳۷۴، یک سال قبل از ورود به دانشگاه، با ایفای نقش در نمایشهای «بارعام» و «جریان عصبی» آغاز شد که هر دو اثر توسط حسن وارسته نوشته و کارگردانی شده بودند. پس از تجربه چند نقش در تئاتر با این کارگردان، تنابنده در سال ۱۳۸۲ با بازی در فیلم «دانههای ریز برف» به کارگردانی علیرضا امینی وارد سینما شد. در طول دوران حرفهای خود، او علاوه بر بازیگری، در زمینه نویسندگی و بازیگردانی نیز فعالیت داشته است. روزبه حصاری که بیشتر با ایفای نقش جواد جوادی در سریال پرمخاطب “بچه مهندس” به شهرت رسید در عرصه بازیگری، سینما، تئاتر و همچنین نوازندگی و خوانندگی فعالیت دارد.
محمود جعفری (زاده ۸ مهر ۱۳۳۲ در تهران) بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است. او فعالیت بازیگری خود را از سال ۱۳۵۰ به عنوان یکی از بنیانگذاران گروه تئاتر کوچ آغاز کرد و ورود به سینما را از سال ۱۳۵۲ با فیلم «قیامت» به کارگردانی هوشنگ حسامی تجربه کرد. شروع کارگردانی او به سریال «آرزوی پر دردسر» در سال ۱۳۷۴ برمیگردد که نویسندگی آن بر عهده فرهاد توحیدی بود. با وجود این که در نهایت امر بازیگران فیلم زودپز در هیچ یک از لحظات این فیلم ما را به وجد نمیآورند، اما میتوان با اندکی اغماض، عملکرد موفقی برای بازیگران این فیلم در نظر گرفت. نوید محمدزاده که این بار برخلاف همیشه نقشی را ایفا میکند که با آنچه ما از او سراغ داریم متفاوت است، در لحظاتی که دست از آن شخصیت عصبانی و داد و بیدادگر فیلمهایی مثل عصبانی نیستم و خشم و هیاهو بر میدارد، بازی قابل قبولی را ارائه میدهد. گلاره عباسی، یکی از بهترین بازیگران زن ایرانی، در تیر ماه سال ۱۳۶۲ به دنیا آمد.
گلاره عباسی در نقش خانم رکابی ، همان زن بخت برگشتهای که قدرت صیغه اش کرده و سفتههایش را پس نمیدهد . حالا شاهد ماجرای مرگ قدرت بوده و میخواهد کاسه و کوزه های سیروس و شاهین را بهم بریزد. محمود جعفری در نقش قدرت ،پدر زن سیروس و شاهین که در شرایط جنگی سال ۶۷ دست به احتکار برنج و روغن زده و نزول خوری هم میکند . در پایان باید گفت که فیلم زودپز با وجود اینکه به هیچ عنوان فیلم جدی و دارای ارزش ویژهای نیست، ارزش دیدن دارد. چنان که گفته شد در بهترین حالت میتوان زودپز را یک فیلم میانمایه در نظر گرفت که از فیلمهای همردهاش جلوتر است. اجزا پرداخت دقیق ندارند و در مجموع انرژی زیادی در این فیلم دچار هدررفت شده است که به نظر میرسد رامبد جوان با قدری امعان نظر میتوانست بهره بهتری از این انرژی بگیرد.
این بازیگر دو بار پیاپی برای نقشآفرینیهایش در «ابد و یک روز» در سال ۱۳۹۴ و «بدون تاریخ، بدون امضا» در سال ۱۳۹۵ موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شده است. نوید محمدزاده یکی از بازیگران اهل ایران است که در 17 فروردین 1367 به دنیا آمد. او کار خود را با تئاتر آغاز کرد و سرانجام توانست با نقشآفرینی در فیلم در میان ابرها وارد سینما شود. فیلم عصبانی نیستم آقای محمدزاده را به شهرت رساند و راه را برای او باز کرد.
البته او پیش از این در نقش شاهین فیلم مغزهای کوچک زنگ زده پتانسیل خود را در ایفای نقش طنز به خوبی نشان داده بود و گویی رامبد جوان با استناد به همان شاهین، شاهین فیلم زودپز را خلق کرده است. گلاره عباسی درطول دوران فعالیت هنری خود، در فیلمها و سریالهای متعددی به ایفای نقش پرداخت و با هنرنمایی های چشمگیر خود، جوایز و افتخارات ارزشمندی را بهدست آورده است. ازجمله افتخارات این هنرمند میتوان به دریافت سه جایزه بهترین بازیگر از جشنواره اسب نقرهای روسیه، بهترین بازیگر از فستیوال فیلم زنان فرانسه و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر اشاره کرد. فیلم زودپز از ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در سینماهای سراسر کشور اکران میشود و شما میتوانید با رفتن به سینما، لحظاتی سرگرمکننده و مفرحی را در کنار دوستان یا خانوادهتان سپری کنید. این کمدی دهه شصتی با کارگردانی رامبد جوان، شما را به یک تجربه شاد و پرانرژی دعوت میکند.
باشگاه فیلمبازها و سریالبینهای حرفهای؛ فیلیموشات جایی است که فرصت بیشتری برای خواندن و تأمل درباره فیلمها و سریالها داریم. قصد داریم منبع خبرها، گفتوگوها، گزارشها و نقدهای مربوط به محصولهای فیلیمو باشیم. ما در فیگار سعی میکنیم با همین جهان بینی، از سینما، گیم و هنر برای خلق لحظات لذتبخش استفاده کنیم.
«زودپز» توسط منصور سهرابپور تهیه و تولید شده و فیلیمران پخش آن را برعهده دارد. فیلم زودپز، کمدی اجتماعی محصول سال ۱۴۰۳ است که به نویسندگی مهدی نادری و محسن تنابنده و به کارگردانی رامبد جوان ساخته شده است. از بازیگران اصلی فیلم میتوان به محسن تنابنده و نوید محمدزاده اشاره کرد. این فیلم قرار است از تاریخ ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شود و انتظار میرود با توجه به ترکیب بازیگران و تیم تولید، یکی از آثار پرفروش سینمای ایران باشد.
نوید محمد زاده در نقشِ شاهین صولتی ، داماد دوم خانواده که کمی احمق است و بازیچه دست باجناقش میشود . همسرش مرضیه دوقلو باردار و پا به ماه است ، او هم در خانه پدرزنش زندگی میکند ولی برخلاف سیروس رابطه بهتری با پدرزنش دارد. این تیم هنری قوی، به کمک فیلمنامه محسن تنابنده و همکاری مهدی نادری و ابوالفضل کاهانی، داستانی جذاب را به تصویر کشیده است. ✅ بر طبق اعلام تولید کنندگان آثار شبکه نمایش خانگی هر فایل دانلود شده برای استفاده توسط یک خانواده در نظر گرفته شده است لذا حتی المقدور از انتشار فایل خریداری شده برای سایرین خودداری نمایید.
شیرین اسماعیلی در نقش مهری ، برادر زاده قدرت که یک خواهر رزمنده است و در پایگاه محل فعالیت زیادی دارد به عبارتی تنها عضو سربه راه خانواده همین خواهر مهری است. سیروس، پدر خانواده، در حال آماده کردن غذا با یک زودپز است که ناگهان زودپز منفجر میشود. در این شرایط بحرانی، فاجعهای ناگهانی زندگی این خانواده را تحتالشعاع قرار میدهد.
گلاره عباسی در تهران متولد شد و از دوران جوانی به تئاتر، سینما و تلویزیون علاقهمند بود. او آموزش بازیگری را از دوران دبیرستان آغاز کرد و در حوزه هنری تئاتر فعالیت میکرد. سپس در کارگاه آزاد بازیگری تحت نظر امین تارخ شرکت کرد و همزمان برای تقویت مهارتهای بازیگریاش به دانشکده هنر و معماری رفت.
حضور کمیته، سختگیریهای دوران اوایل انقلاب و فضای کلی آن ما را کمی به یاد آثاری همچون نهنگ عنبر، هزارپا، کمی تا قسمتی فسیل و… میاندازد. داستان فیلم تقریبا نو است و هم هیجان خوبی دارد و هم مخاطب را مشتاق به دیدن ادامه ماجرا میکند. در حقیقت در کل زمان فیلم که از قضا فیلمی بلند نیز است، مخاطب حوصلهاش سر نمیرود و حوادث تکراری نمیبیند. البته چاشنیهای درام فیلم خصوصا در صحنه بیمارستان فیلم، قابل تامل هستند. جوان که آخرین ساخته او نگار در سال ۹۸ اکران شد پس از آن با ساخت مجموعه خندوانه و سریال مردم معمولی برای فیلیمو به فعالیتش ادامه داد و حالا قرار است با فیلم زودپز دوباره خاطرات خوش فیلمهای قبلیاش را زنده کند. بازیگری هر کدام به صورت تکی، شاید خوب از آب در بیاید، اما اگر به صورت زوج در نظر بگیریم، این یک اشتباه بزرگ از «رامبد جوان» بود.
«زودپز» ششمین تجربه کارگردانی رامبد جوان، شش سال پس از ساخته شدن «قانون مورفی» است. محسن تنابنده و نوید محمدزاده در نخستین همکاری مشترکشان نقش های اصلی این فیلم را بازی می کنند. نوید محمدزاده فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم “در میان ابرها” آغاز کرد. این فیلم که اولین تجربه سینمایی او بود، نوید ظهور استعدادی بینظیر در عرصه بازیگری را به مخاطبان داد؛ اما نقطهعطف کارنامه هنری محمدزاده، بازی در فیلم سینمایی ایرانی “عصبانی نیستم” بود.
رامبد جوان با نگاهی به مشکلات و دغدغه های اجتماعی، سعی کرده در قالبی سرگرم کننده به مسائل قابل تأملی بپردازد. این فیلم در زیر طنز و شوخی های خود به موضوعات عمیق تری چون مسئولیت پذیری فردی، اهمیت تصمیمات روزانه و تأثیر آن ها بر زندگی پرداخته است. هرچند برخی از بخش های فیلم شاید تنها به ایجاد فضایی شاد برای مخاطب تمرکز دارند اما در پس این شادی ها، نگاهی دقیق تر به برخی از مسائل اجتماعی و فردی مشاهده می شود. داستان فیلم به ماجرای شخصیت اصلی ای می پردازد که به واسطه یک اتفاق ناگهانی وارد موقعیت خاص و پیچیده ای می شود. این موقعیت که در ابتدا ممکن است به نظر پیش پا افتاده بیاید اما به تدریج او را با چالش هایی روبه رو می کند که نه تنها زندگی خود، بلکه اطرافیانش را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.
زودپز یک کمدی ایرانی به نویسندگی محسن تنابنده و مهدی نادری و کارگردانی رامبد جوان است. فیلم زودپز که در ۱۷ مهر ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شد، به ترکیب جذابی از ژانر کمدی و روایت تاریخی پرداخت. زودپز با استفاده از زمینهی تاریخی موشکباران تهران در سال ۱۳۶۷، داستانی خانوادگی و تراژیک را با چاشنی کمدی روایت میکند. داستان فیلم در زمان موشک باران تهران، سال ۱۳۶۷ اتفاق میافتد؛ وقتی زودپز خانه میترکد و پدرخانواده به سختی مجروح شده و سپس فوت میکند آن هم در زمانی که تهران را بمباران کرده اند. در فیلم «زودپز» رامبد جوان از حضور محسن تنابنده و نوید محمدزاده استفاده کرده است و به نظر میرسد ترکیب این دو بازیگر میتواند به خوبی مخاطبان را با خود همراه کند. این نخستین تجربه همکاری محمدزاده و تنابنده با یکدیگر و با رامبد جوان در مقام کارگردان در فیلمی کمدی به شمار میرود.
او با هنرنمایی در این فیلم، تواناییهای خود را بهعنوان یک بازیگر توانمند به اثبات رساند و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم فجر شد. این هنرمند درطی سالهای متوالی با بازی در فیلمهای مختلف، افتخارات و جوایز ارزشمندی را بهدست آورده است. محسن تنابنده سرپرست نویسندگان فیلم بود و مهدی نادری و ابوالفضل کاهانی نیز در نوشتن فیلمنامه همراه او بودند. فیلم سینمایی زودپز «Zoodpaz» به کارگردانی رامبد جوان و تهیه کنندگی منصور سهرابپور در سال 1402 تهیه و تولید شده است. فیلم زودپز جدیدترین ساخته رامبد جوان بعد از چند سال دوری از عرصه فیلمسازی است. جوان که آخرین ساخته او نگار در سال 98 اکران شد پس از آن با ساخت مجموعه خندوانه و سریال مردم معمولی برای فیلیمو به فعالیتش ادامه داد و حالا قرار است با فیلم زودپز دوباره خاطرات خوش فیلمهای قبلیاش را زنده کند.
فیلمنامه فیلم زودپز بسیار آبکی است و همهچیز در آن تصادفی رقم میخورد. هیچچیز برنامهریزی شده توسط دو فرد بزرگسال در این اثر وجود ندارد و این معضلی است که سینمای کمدی ایران به آن دچار است. محسن تنابنده در نقش سیروس ، داماد بزرگ قدرت که زرنگ _ حقه باز و مغز متفکر ماجرا است . همسرش سالها پیش زیر درخت گردو بوده و با اثابت یک گردو به سرش مرده ، هنوز هم داماد سرخانه است و در خانه پدرزنش زندگی میکند .
حضور او در جشنوارههای بینالمللی نیز افتخارآفرین بوده و جوایز ارزشمندی را برای او به ارمغان آورده است. این بازیگر در جشنوارههای ونیز و بلگراد خوش درخشیده و نام خود را در میان هنرمندان برجسته جهان ثبت کرده است؛ اما شهرت اصلی این هنرمند، بهواسطه ایفای نقش “نقی معمولی” در سریال محبوب ایرانی پایتخت بهدست آمده است. او با بازی در این سریال، به یکی از محبوبترین چهرههای تلویزیون ایران تبدیل شد و در قلب مخاطبان جایگاهی ویژه پیدا کرد. با بررسی بیوگرافی محسن تنابنده به وضوح میتوان مسیر موفقیتهای او را در بازیگری، نویسندگی و کارگردانی مشاهده کرد؛ از سریالهای پربیننده تا فیلمهای موفق سینمایی، تنابنده در هر قدم به موفقیتهای تازهای دست یافته است.
در ماجراهای سال ۱۴۰۱ و برخی تسویه حسابهای شخصی مدیران تلویزیون با هنرمندان رامبد جوان دیگر نتوانست در تلویزیون فعالیت کند و بعد از مدتی دوری از سینما با ساخت فیلم زودپز دوباره به عرصه سینما و فیلمسازی بازگشت. فیلم زودپز بهرغم تلاشهای «رامبد جوان» برای ارائه یک کمدی متفاوت، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. زوج «محسن تنابنده» و «نوید محمدزاده» در فیلم فاقد تازگی و هماهنگی لازم هستند و بیشتر به تکرار نقشهای پیشین خود پرداختهاند. او آنقدر به دنبال بال و پر دادن داستان کمدی خود در بطن داستان فیلم بود که مهمترین شخصیت فیلم را که «گلاره عباسی» نقش او را بازی میکند، در پایان اثر به هیچ هدفی نمیرسد. دیگر افراد در فیلم زودپز، صرفاً حضور داشتند که باشند و این اثر حولمحور دو شخصیت نگردد.
این داستان بدون اینکه ماجرای آن را لو بدهد، به خوبی از عناصر طنز و هیجان برای روایت اتفاقات استفاده کرده و مخاطب را درگیر موقعیت های غیرمنتظره ای می کند که شخصیت های داستان با آن ها دست و پنجه نرم می کنند. در تحلیل فیلم زودپز چیزی که بسیار اهمیت دارد، فرم است که این فیلم ندارد. «رامبد جوان» در زودپز همان فرم و نوع دکوپاژ فیلم قانون مورفی خود را با تلفیقی از آثار «رضا عطاران» گره میزند و یک اثر تکراری دیگر به نمایش میگذارد. در نقد فیلم زودپز به بررسی برخی از نکات مهم این اثر خواهیم پرداخت و نگاه طنازانهی خشک اثر جدید «رامبد جوان» را مورد تحلیل قرار میدهد. فیلم زودپز در دوران جنگ ایران و عراق و در جریان موشکباران تهران در سال ۱۳۶۷ رخ میدهد. داستان با خانوادهای آغاز میشود که در یک روز عادی، درگیر یک حادثه غیرمنتظره و تراژیک میشوند.
او با تئاتر فعالیت خود را شروع کرد و از دهه هشتاد مقابل دوربین ظاهر شد. این هنرپیشه ابتدا بیشتر به عنوان نویسنده توانست شهرت کسب کند تا اینکه با نقش نقی معمولی خود در ذهن مخاطب ماندگار شد. محسن تنابنده هنرپیشهای حرفهای است و تا کنون توانسته سه بار برنده سیمرغ بلورین و یکبار برنده جایزه بخش افقهای جشنواره ونیز شود.
تحریریه فیگار آخرین رویدادهای هنر و سرگرمی را پوشش میدهد و آنها را با شما با اشتراک میگذارد. پر فروش ترین فیلم های 2025 شامل دنبالههای موردانتظاری مانند آواتار و دنیای ژوراسیک خواهد بود که پیشبینی میشود گیشه را تسخیر کرده و رکوردشکنی کنند. سبزمدیا با هدف انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد طبق قوانین کشور عزیزمان فعالیت میکند. خداوند به هر پرندهای دانه میدهد ولی آنرا داخل لانه اش قرار نمیدهد.
دیالوگ ها بسیار هوشمندانه طراحی شده اند و با ترکیبی از طنز و اشاره های ظریف به مسائل اجتماعی توانسته اند ارتباط خوبی با مخاطب برقرار کنند. فیلم زودپز، جدیدترین ساخته «رامبد جوان»، پس از چند سال فاصله از عرصه فیلمسازی، توجه بسیاری از علاقهمندان به سینمای کمدی ایران را به خود جلب کرده است. زودپز به عنوان یکی از فیلمهای کمدی-تراژیک ایرانی، نگاهی متفاوت به دوران جنگ ایران و عراق دارد. کارگردان، رامبد جوان، با استفاده از فضاهای داخلی و خانوادگی و در عین حال قرار دادن شخصیتها در بطن یک جنگ، تلاش کرد تا تقابل زندگی و جنگ را به تصویر بکشد. این میانمایگی در تکتک اجزا این فیلم جاری و ساری است و به جز مسائل مربوط به تولید که ذکر آنها پیشتر نیز رفت، در بقیه موارد هم حرفی برای گفتن دارد و هم نه. از طرفی در فیلمنامه فیلم زودپز خبری از کلیشهها نیست و فیلم از آن حالت کلیپبودگی خارج شده است، و از طرفی موقعیتها بسط پیدا نمیکنند و شخصتپردازیها چندان چنگی به دل نمیزنند.
فیلم ایرانی زودپز ساخت کشور ایران و در ژانر کمدی ، اجتماعی ، درام ، خانوادگی و به کارگردانی رامبد جوان و نویسندگی مهدی نادری و تهیهکنندگی منصور سهرابپور می باشد. در فیلم سینمایی زودپز بازیگرانی مانند محسن تنابنده، نوید محمدزاده، محمود جعفری، گلاره عباسی، روزبه حصاری، شیرین اسماعیلی، ساقی حاجیپور، میسا مولوی، سینا مسعودی و… به هنرنمایی شپرداخته اند. که شما کاربر محترم میتوانید این فیلم جذاب و دیدنی را با لینک مستقیم و کیفیت عالی دریافت و تماشا کنید. در فیلم «زودپز» که داستان آن در دوران جنگ و بمباران تهران روایت میشود محسن تنابنده و نوید محمدزاده برای نخستین بار با هم همبازی شدهاند. محمود جعفری، گلاره عباسی، روزبه حصاری، شیرین اسماعیلی، ساقی حاجیپور، میسا مولوی و بازیگر خردسال سینا مسعودی دیگر بازیگران این فیلم هستند.
روزبه حصاری در سریال افرا نیز نقش آفرینی خوبی داشت و کاندید جایزه حافظ بهترین بازیگر مرد درام شد. از دیگر آثار این هنرپیشه به فیلمهای امروز، ماهور، شوماه، ستون سریالهای تاریکی شب، روشنایی روز، سلام آقای مدیر و آهوی من مارال باید اشاره کنیم. فیلم زودپز یکی از آثار کمدی سینمای ایران در سال 1403 به کارگردانی رامبد جوان است که پس از اکران در همان هفتههای اول با استقبال کمنظیری روبهرو شد.
پیمان معادی نیز با ساخت فیلم بمب یک عاشقانه به دهه شصت سرک کشد و حتی مصطفی کیایی با فیلم ضد گلوله نیز حال و هوای مردمان در آن روزگار را به تصویر کشیدند. عمده شوخیها با دهه شصت نیز به قاب جبهه و جنگ و ممنوعیتهای زندگی در آن دوران اشاره دارد و تضادهای زندگی در آن دوران با زندگی امروز دستمایه ساخت اینگونه آثار است. فیلم زودپز با تهیهکنندگی «منصور سهرابپور» و بهرهگیری از بازیگران برجستهای همچون «تنابنده» و «محمدزاده»، در فضایی کمدی و اجتماعی روایتگر داستانی است که در دهه 60 اتفاق میافتد. بدونشک، نقطهعطف در کارنامه رامبد جوان، کارگردانی و اجرای برنامه “خندوانه” بود. این برنامه سرگرمکننده و پرمخاطب که با ایدهپردازی و اجرای خلاقانه جوان همراه بود، بهسرعت به یکی از محبوبترین برنامههای تلویزیون ایران تبدیل شد و تا چندین فصل ادامه پیدا کرد.
آنچه این فیلم را بهویژه جذاب میکند، احتمالاً اولین تجربه کمدی «نوید محمدزاده»، بازیگری که معمولاً با نقشهای جدی و دراماتیک شناخته میشود، است. همچنین حضور «محسن تنابنده» که تجربه موفقیتآمیزی در کمدی دارد، انتظارها را برای دیدن ترکیبی از کمدی و تلخیهای اجتماعی بالا میبرد. همانطور که گفته شد، از کوتاهی دیگران است که دیوار رامبد جوان بلند به نظر میرسد.
«نوید محمد زاده» اگر زوجی به غیر از «محسن تنابنده» را در کنار خودش داشت، شاید بازیاش به چشم میآمد، اما در این ترکیب، آنقدر بد بازی کرد که میتوان آن را فاجعه خواند. با فوت ناگهانی پدر، دو داماد خانواده که هریک به دنبال منافع خود هستند، نقشهای عجیب و غافلگیرکننده را طراحی میکنند. آنها تصمیم میگیرند تا به جای دفن پدر در قبرستان، جسد او را در خانهای که بر اثر بمباران تخریب شده رها کنند که بهعنوان شهید محسوب شود تا بتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند. زودپز نسبت به آثار دیگر شاید ابتذال کمتری داشته باشد اما برخی از دیالوگهای آن یا نگاهها و لفظهایی که در آن به کار برده میشود، شاید چندان جالب نباشد. این فیلم حتی ردهبندی سنی ندارد و از نوجوان تا گاها کودک برای تماشای آن به سینما برده میشوند. محوریت داستان حول شخصیت «سیروس» و باجناقش «شاهین» است که پس از انقلاب، با فعالیتهای کوچک و خلافگونه مانند فروش نوارهای VHS و سایر اقلام غیرقانونی، به گذران زندگی میپردازند.
علاوهبر فعالیت در عرصه بازیگری و اجرا، رامبد جوان در حوزه کارگردانی نیز تجارب موفقی را بهدست آورده است. او کارگردانی سریالی علمی تخیلی و جذاب بهنام “مسافران” را برعهده داشته است و در سال 1388 نیز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. برای مطالعه جزئیات بیشتر از این بازیگر محبوب، بیوگرافی رامبد جوان را مطالعه کنید. او بازیگری را از کلاسهای امین تارخ آغاز نمود و بعد از آن نقشهای کوتاهی فیلم قتل آنلاین و سریال کتابفروشی هدهد ایفا کرد.
محسن تنابنده که این روزها درگیر تولید فصل هفتم سریال پایتخت برای نوروز ۱۴۰۴ است پیش از این برای فیلیمو سریال رهایم کن را بازی کرد که با استقبال خوب مخاطبان همراه شد. از لحاظ فنی زودپز فیلمی است که به لحاظ تدوین و فیلم برداری استانداردهای خوبی دارد. تدوینگر توانسته است به خوبی از صحنه ها برای حفظ پیوستگی داستان استفاده کند و فیلم را به شکلی روان و هماهنگ پیش ببرد. هرچند در برخی نقاط شاید ریتم کندتر از حد انتظار باشد اما این موضوع تأثیر زیادی بر کلیت داستان ندارد.
در کنار این نقاط قوت، فیلم زودپز نیز نقاط ضعفی دارد که ممکن است برخی از تماشاگران را تحت تأثیر قرار دهد. به عنوان مثال برخی از بخش های داستان به نظر کمی کلیشه ای می رسند و ممکن است تماشاگر حس کند که با موضوعات و موقعیت هایی روبه رو است که قبلاً در فیلم های کمدی دیگر نیز دیده شده اند. همچنین در برخی از قسمت های فیلم ریتم داستان کمی افت می کند و شاید برخی از تماشاگران حس کنند که این بخش ها تکراری یا کند هستند و جریان داستان به خوبی پیش نمی رود. رامبد جوان کارگردانی آثاری چون گمگشته، نشانی، مسافران، توطئه فامیلی، نگار، قانون مورفی، پسر آدم دختر حوا، ورود آقایان ممنوع، اسپاگتی در هشت دقیقه و… را در کارنامه هنری خود دارد. این تراژدی در حالی رخ میدهد که خانواده در دل یکی از سختترین دورانهای جنگ ایران و عراق قرار دارند.
پس از مرگ همسر سیروس، او بازهم با خانواده قدرت زندگی میکند و به کارهای خلافشان با شاهین ادامه میدهند. قدرت از سیروس میخواهد خانه را ترک کند، اما او راضی نیست و برای اینکه بماند دنبال بهانه است. در این میان انفجار زودپز در تعمیرگاه قدرت زندگی این دو باجناق را تغییر میدهد. آنها به دنبال آن هستند که قدرت را شهید یکی از بمببارانهای تهران معرفی کنند و از این موضوع سواستفاده کنند. به نظر میرسد وابستگی فیلمسازان به خاطره بازی با دهه شصت سوژه جذابی را به دست آنها میدهد تا بتوانند در حال و هوای آن روزها بیشتر سرک بکشند.
سفر هنری او از سال ۱۳۸۰ با بازی در فیلم سینمایی «نگین» شروع شد و همچنان ادامه دارد. زودپز جدیدترین ساخته رامبد جوان در سینما است با بازی نوید محمدزاده و محسن تنابنده که اخیرا تبدیل به یکی از فیلم های پرفروش سینمای ایران شده است. با توجه به عواملی که در این فیلم نقش داشتند، طبیعی است که از ابتدا از این فیلم انتظار فروش خوبی داشته باشیم. زودپز با بازی بازیگرانی مانند محسن تنابنده و نوید محمدزاده از امیدهای سینمای ایران به حساب میآید و بسیاری از منتقدان و تماشاگران منتظر تماشای این فیلم هستند. نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان این مقاله به اشتراک بگذارید و از همراهی شما تا پایان مقاله سپاسگزاریم.
بهترین سریال های زامبی محور 2025 با داستانهای مهیج و شخصیتهای جدید، طرفداران این ژانر را به دنیای پساآخرالزمانی پر از هیجان و ترس میبرند. در نهایت دیدن هم جنازه رو دستشون داره بو میکنه هم نمیشه شهید جاش بزنن ، خب آدم حروم و خور کثیفی بوده دیگه باید توی فیلم اینو نشون بدن که شهادت لیاقت میخواسته. روزبه حصادی در نقش برادر صائبی ، یکی از بسیجیهای پایگاه محل که عاشق خواهر مهری است . ساقی حاجی پور در نقش مرضیه همسر شاهین ، دوقلو باردار است و پابه ماه است . ✅ هر یک از فایل ها بر روی سرورهای داخل و خارج از ایران و با بالاترین سرعت اینترنت شما در دسترستان قرار خواهد گرفت. تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بازیگر نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.